Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Søsum Bygade, 3670 Veksø Sjælland

Økonomi *

Husleje

16.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
147 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Helt nyopførte lækre rækkehuse i kvalitetsmaterialer.

Rækkehusene er på ca. 145 m2 og ligger i et skønt byområde/Veksø i landlige omgivelser blot 30 minutters kørsel fra København.

Boligerne er gennemførte og der er kun brugt kvalitetsmaterialer overalt. Derudover er de energivenlige med lavt varmeforbrug, gulvvarme i hele huset m.m.. Boligerne indeholder stor entre med trappe til første sal samt lækkert brusebadeværelse. Stor solrig stue i åben forbindelse til lækkert køkken med alle hårde hvidevarer. Derudover funktionelt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Husenes første sal indeholder 3 store og gode soveværelser samt lækkert stort badeværelse med hjørnekar og brusebadeværelse.

Derudover er der lille forhave ved indgangen, 25 m2 stor sydvestvendt fliseterrasse samt adgang til privat skur

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.