Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed Ved Store Dyrehave

Økonomi *

Husleje

14.810,88 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
330,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
166,28 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.634,60 kr.
- Depositum
43.903,80 kr.

Detaljer *

Størrelse
118 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden indeholder stor entre, stort badeværelse, 2 værelser - begge med skabe - samt stue Fra stuen er der adgang til lejlighedens køkken og altan samt et stort værelse med skabsvæg.

Flot toetagers ejendom bygget i 1998 og 2005 med 264 lejligheder fordelt på 2-5 værelser fra 78 til 141 kvm. Ejendommen har aflåst parkeringskælder og alle trapperum er udstyret med elevator.

Til ejendommen er der desuden opført en selvstændig bygning, som indeholder ejendomskontor, faciliteter til ejendomsfunktionæren samt fælleshus forbeholdt ejendommens beboere.

Hvis du er registreret i RKI, kan du desværre ikke blive lejer hos os. Husdyr er tilladt efter aftale - dog ikke kamphunde. Ejendommen er beliggende i et smukt naturområde ved Skovledet i den østlige del af Hillerød med direkte adgang til Præstevang Skov og Store Dyrehave.

Der er gode transportmuligheder ved ejendommen, som ligger tæt ved offentlige transportmidler og motorvejsnettet.

Bemærk

Boligen overtages vel vedligeholdt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.