Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lyst etplanshus til leje

Økonomi *

Husleje

20.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
60.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
123 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2018
Lejeperiode
op til 30 måneder
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Moderne etplans hus udlejes på rolig og idyllisk villavej tæt på indkøbsmuligheder, naturskønne områder og i kort afstand fra indre by. Boligen fremstår i flot stand med lyse plankegulve og med skønt lysindfald og direkte adgang til hyggelig privat have med frugttræer, blomster og buske.

Boligen indeholder stor fordelingsentre, en stor lys stue med brændeovn hvorfra der er direkte adgang til terrasse og haven, et master soveværelse, et børneværelse samt et ekstra soveværelse. Derudover forefindes der hvidt lækkert køkken med alle hårde hvidevarer, hvidt flise badeværelse med badekar, gæstetoilet samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Billederne snyder ikke - der er kræset om alle husets detaljer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.