Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3-værelses lejlighed i København NV

Økonomi *

Husleje

11.975,33 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
35.925,99 kr.
- Depositum
35.925,99 kr.

Detaljer *

Størrelse
101 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Markant hjørneejendom med et pænt gårdmiljø med grønne arealer og flot flisebelægning. Desuden er der et pænt garageanlæg forbeholdt beboerneEjendommen er opført i fire etager med røde murstensfacader og manzardtag belagt med røde tegl. Ejendommen er indrettet med 128 dejlige lejligheder i størrelser fra 55-122 kvm. samt tre erhvervslejemål. Fra ejendommen er der kort afstand til gode indkøbs- og transportmuligheder.

Bemærk

Boligen overtages nyistandsat. Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.