Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Scherfigsvej, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

21.500,00 kr.

Forbrug
21.500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
21.500,00 kr.
- Depositum
64.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
118 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Scherfigs have består af 114 eksklusive lejeboliger Placeret på Østerbro, et skønt miljø med et miks af gammel historie og nye boliger.

Scherfigs Have er et særpræget og unikt projekt i en klasse helt for sig selv. En charmerende etageejendom med lækre og lyse lejligheder bygget i de bedste kvalitetsmaterialer.

De 114 boliger består af boliger fra 86 kvadrat meter op til 178 kvadrat meter, fordelt på 2- 4 værelser.

Byggeriet opføres i gedigne materialer og i høj kvalitet. Blandt andet er der gjort meget ud af udformningen af facader og gavle som er unikke og kendetegnende for Scherfigs Have.

Terrasser og altaner i forskellige st ørrelser og udformninger understreger Scherfigs Have s ærlige arkitektur. Facader udf øres i m ørke tegl og med partier med anodiseret aluminium i matchende farve. Tag i naturskifer.
Integreret i tagfladen p å blok III etableres solcelleanl æg.

I k ældre under bebyggelsen etableres parkeringspladser, cykelparkering og pulterrum. Der er disponeret 1 p-plads pr. bolig.

Som fremtidig beboer i Scherfigs Have, kan du nyde det åbne park -og klitlignende landskab samt en fantastisk udsigt til Svanemøllebugten og Øresund, og der er under 300 meter til Svanemøllen Strand, hvor sommerens varme dage kan nydes.

Der er disponeret 1 p-plads pr. bolig som kan tillejes.

Lejlighedernes er klar til indflytning efter aftale.

Lejem ålets lejeperiode er ubegr ænset. Lejem ålet kan ikke opsiges de f ørste 12 m åneder, herefter er der 3 m åneders opsigelser.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.