Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 120 m2 - Bisiddervej, 2400 København NV

Økonomi *

Husleje

16.750,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
700,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
50.250,00 kr.
- Depositum
50.250,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
120 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lys og lækker 5 værelses lejlighed på 120 m²

Ejendommen er beliggende i Fuglekvarteret, herfra er både indkøb og offentlig transport indenfor meget kort afstand. Gode grønne områder som Utterslev Mose, men også City kan opnås indenfor en kort køretur. Ejendommen er opført i 2009 og tilbyder faciliteter som dørtelefon, elevator, solrig lukket gård, pulterrum og mulighed for egen p-plads i kælderen.

Denne lejlighed tilbyder entre med indbygget skab og et stort og lyst køkken/alrum i åben forbindelse med den store lyse stue. Køkkenet er hvidt og har alt i hårde hvidevarer. Fra køkken/alrummet er der udgang til altan hvorfra solen kan nydes. Badeværelse er indrettet med separat bruseniche, væghængt toilet og gulvvarme. 4 dejlige og lyse værelser. Velegnet som delelejlighed.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.