Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 256 m2 - Bredgade, 1260 København K

Økonomi *

Husleje

30.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
90.000,00 kr.
- Depositum
90.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
256 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
256 stemningsfulde kvadratmeter i Frederiksstaden

Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det gælder mangfoldigt byliv. Her får I klassisk elegance uden tingel-tangel. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med lejlighed midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver I del af et særligt nabolag med Amalienborg, Kongens Nytorv og den grønne Sankt Annæ Plads. Lige i nærheden finder I busser og Metro, men foretrækker I egen bil, kan den få fast p-plads i et af Jeudan’s p-huse i enten Dronningens Tværgade eller under Kvæsthusbroen ved Ofelia Plads.

Tag turen fra Nyhavn op ad Bredgade, og I vil efter en kort slentre-tur nå til nummer 19. Træd indenfor i den herskabelige opgang og snup den svungne trappe til tredje sal. Her finder I 256 nyistandsatte kvadratmeter, hvor bindingsværk, mursten og hvælvinge fortæller historien om et hus, der emmer af historie. I træder først ind i den rummelig entre med masser af skabsplads. Følg det lyse plankegulv til venstre, og I bliver ledt ad en gang med tre værelser på stribe efterfulgt af et vaskerum og to badeværelser. Den anden del af lejligheden byder på boligens største værelse samt et køkken-alrum og en stue med rum til at samle de nærmeste. Kig forbi og mærk stemningen på gaden og i boligen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.