Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed i Ebeltoft

Økonomi *

Husleje

6.387,06 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.250,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
6.387,06 kr.
- Depositum
19.161,18 kr.

Detaljer *

Størrelse
139 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Flot ejendom udført i ét plan med build-up-tag. Ejendommen er opført i 1971 og fremstår i glas og træ og med gule vingeteglsten. Boligerne har en smuk svalegang i gavlen mod syd. I stueetagen er der erhvervslejemål, og ovenpå er der placeret tre herlige boliger, hvert bestående af ét "A-hus".Ejendommen er beliggende tæt ved Havnen og mange forskellige forretninger. Ejendommen ligger ligeledes i det sydøstlige Djursland i et naturskønt område med mange attraktioner, og med bare 50 km til Århus og 40 km til Randers.

Bemærk

Boligen overtages vel vedligeholdt. Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.