Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Samsøgade, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

8.458,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
450,00 kr.
- Vand
150,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
25.374,00 kr.
- Depositum
25.374,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
66 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2018
Lejeperiode
op til 2 år
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden er indrettet med tre gode værelser – to værelser mod gaden og et værelse mod gården. Køkkenet er med lyse elementer og vindue mod gårdsiden. Lejligheden har toilet på bagtrappen samt bad i kælderen. Badet deles af tre lejligheder. Til ejendommen hører hyggelig og charmerende gårdhave. Der er cykelparkering i gårdhaven samt fællesvaskeri mod betaling i kælderen.

Lejemålet er tidsbegrænset i 2 år.

Området omkring Samsøgade har en helt unik beliggenhed. Man har Latinerkvarteret med et hav af hyggelige cafeer, spisesteder og shopping-muligheder få minutters gang fra hoveddøren og man bor samtidig i kort afstand til UNI og Handelshøjskolen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.