Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Reberbanen, 6200 Aabenraa

Økonomi *

Husleje

7.315,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
38.464,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL CIMBRIA PARKEN
- Central beliggenhed og enestående natur

Boligerne- Opført i juli 2018.
Lyse og rummelige lejligheder. Byggeriet indeholder seks forskellige typer lejligheder, alle med hvidmalede vægge og lofter, samt lakerede trægulve. Køkkenerne er rummelige og indeholder køle- og fryseskab, ovn, kogeplade samt emhætte. Badeværelserne har gulvklinker og vægfliser i bruseniche. På badeværelset er der plads til vaskemaskine og tørretumbler og forberedt til disse. Der er elevator i hver opgang til alle etager i bygningen og dørtelefon til hver lejlighed. Den øverste etage på hver bygning er indrettet med to lejligheder og en fælles tagterrasse på ca. 117 m2, der kan benyttes af bebyggelsens beboere. De 102 moderne og åbne lejligheder har en lofthøjde på 2,5 m, flere steder med vinduer fra gulv til loft, hvilket gør boligerne lyse, venlige og rummelige. Til hver lejlighed hører der et depotskur på ca. 3 m2.

NærområdetCentral beliggenhed og enestående natur. Den centrale beliggenhed i Aabenraa er unik for boligerne, og giver mange muligheder for at opleve livet omkring Aabenraas hyggelige bymidte som har Danmarks længste sammenhængende gågade med spændende indkøbsmuligheder i en god atmosfære. Her finder du lækre specialbutikker i smukke gamle huse og hyggelige spisesteder. Derudover har byen et rigt forenings- og kulturliv, som gør byen indbydende for børn og voksne i alle aldre. Aabenraa er smukt placeret i bunden af Aabenraa Fjord, og er omkranset af skov og enestående natur.

.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.