Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Øresundsvej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

14.000,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.000,00 kr.
- Depositum
42.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
93 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skøn lys lejlighed beliggende på 2. sal i nyere byggeri tæt på Amager Strand og Metro. Lejligheden består af et rummeligt badeværelse med vaskemaskine/tørretumbler - stort køkken/alrum med god plads til både madlavning og ophold. Fra stuen er der adgang til solrig altan, med fantastisk udsigt over vandet og området.

Fra entreen er der adgang til lejlighedens første sove rum og fra stuen er der adgang til det store soveværelse. Lejligheden har depotrum der kan benyttes som opbevaringsrum eller walk-in closet, alt efter behov.

Området byder på det fantastiske Amager Strand der er et populært sted på grund af stranden og de store grønne områder. Desuden findes både indkøb, Metro, fitness og restaurant inden for gåafstand fra lejligheden.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelse. Husdyr ikke tilladt.

Bemærk billeder er taget fra en lignede lejlighed fra Amager Strandvej.

Lejligheden er klar til overtagelse 1/8-2018.

Projekthjemmeside

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.