Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses - Østergårds Alle, 8362 Hørning

Økonomi *

Husleje

12.100,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
425,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
12.100,00 kr.
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
36.300,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
137 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Flot højkvalitets-rækkehus i Hørning v/ Aarhus.

Som en del af et attraktivt nybyggerkvartér i Hørning v/ Aarhus, tæt på gode indkøbsmuligheder og institutioner, skoler, skov og marker samt let adgang til off. transport og motorvejsnet, udlejes dette 5 værelses rækkehus på 137 m² i 2 etager.

Alle materialer er valgt efter høje krav til kvalitet og holdbarhed. I lejemålene findes alle hårde hvidevarer og i top kvalitet. Alle bordplader og karme er i granit, alle gulve er i træ og med indbygget varme.

Rækkehuset indeholder i stue plan: Stor stue med udgang til have/terrasse, køkken-/alrum i delvis åben forbindelse med stuen, entre og bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt toilet. På lejemålets 1. sal findes soveværelse og 3 værelser - alle med faste skabe.
Etagen indeholder desuden badeværelse med wc og bruser.

Huset er ekstremt godt indrettet med ingen spildplads. Varme og el betales direkte til udbyderen, dog laves der regnskab for vand.

Beliggende direkte ud til grønne fællesarealer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.