Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4-værelses lejlighed på Frederiksberg, København

Økonomi *

Husleje

15.943,77 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.080,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
47.745,99 kr.

Detaljer *

Størrelse
136 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen har en meget central og attraktiv beliggenhed på Frederiksberg tæt ved Frederiksberg Centret, Frederiksberg Rådhus og metroen. Elegant ejendom opført i 1882 i fire etager med udnyttet tagetage. Bebyggelsen har pudsede/malede facader og spidstag belagt med skiffer. Alle opgange har dørtelefon. Ejendommen har et gårdareal med asfalt, grønt areal og blomsterkasser. I gården er der opført en mindre tilbygning i én etage til erhvervsformål. Der er erhverv i stueplan og enkelte på de øvrige etager, hvor også de attraktive boliger ligger.

Bofællesskab er ikke tilladt. Det er kun tilladt at bo højst 2 voksne sammen, eller et par med et eller flere børn.

Bemærk

Boligen overtages vel vedligeholdt. Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.