Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Rækkehus til leje i Herlev

Økonomi *

Husleje

11.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
3.030,00 kr.
- Varme
1.106,00 kr.
- Vand
373,00 kr.
- El
500,00 kr.
- TV
504,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse
247,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.000,00 kr.
- Depositum
22.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
98 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
6 - 12 måneder
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dejligt rækkehus i rolige omgivelser. Huset er opført som 3-plans og indeholder i stueplan på 1. salen en entre, et klassisk køkken, med alle hårde hvidevarer, med et lille dagligspiseareal ved køkkenet, herfra er der udgang til trapperne ned til kælderen. I den anden ende et hyggeligt og lys spise -og sofaområde. Herfra er der udgang til flisebelagt terrasse og egen lille have. 2. salen er der 1 rummeligt soveværelse (20 kvm.), samt husets badeværelse med gulvvarme, brusekabine og badekar, og et indbygget skab. 3. salen er der et eneste stort loftsværelse (36 kvm) med skråvægge.
Der er installationsgenstande som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler og der er indlagt fjernvarme. der er tilmeldt Yousee internet – tv forbindelse.

Boligen ligger i en klynge på 77 huset i kirkehøj kædehuse boligkvarterer lige i nærheden af elverhøjparken som er anlagt som grøn oase der giver plads til leg og afslapning i grønne omgivelser. Ligger centralt placeret og er tæt beliggende med gode busforbindelser, 3 min. gang til bus, 10 min. gang til tog, 30 min til Kbh. Indkøbsmulighed af alle nødvendige dagligvarer og parkeringsmuligheder. Der er fælleshus og vaskeri. Det er et røgfrit hjem.

Besked om nye lejeboliger i Herlev?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Herlev. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.