Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Nørregade, 9800 Hjørring

Økonomi *

Husleje

5.400,00 kr.

Forbrug
450,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
5.400,00 kr.
- Depositum
16.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
60 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2018
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
MODERNE TO-VÆRELSES LEJLIGHED I HJØRRING CENTRUM

Nu udlejes en toplækker og nyistandsat lejlighed midt i Hjørring centrum! Lejligheden er beliggende i Nørregade, som er en lukket gård bagved Hjørrings dejlige gågade, Strømgade. Man er således tæt på byens puls, men bor i et roligt og uforstyrret smørhul - man får således det bedste fra begge verdener.

Selve lejligheden er en god to-værelses på 60 kvm med køkken i åben forbindelse med stue. Køkkenet er nyt og lyst og har opvaskemaskine. Derudover er der er dejligt og lyst soveværelse og et lækkert badeværelse med separat bruseniche og egen vaskesøjle, så man slipper for fællesvaskeri.

Endelig åbner lejligheden op til et skønt gårdareal, hvor det er muligt at stille bord og stole foran lejligheden og skabe sin egen lille terrasse.

Der er desuden muligt at leje en p-plads lige udenfor ejendommen

Husdyr er ikke tilladt.

Lejligheden kan overtages 1/11 2018, men ved nærmere aftale er der mulighed for tidligere overtagelse.

.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.