Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses villa - Højbjergparken, 4220 Korsør

Økonomi *

Husleje

15.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.170,00 kr.
- Vand
533,00 kr.
- El
667,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
45.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
283 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 2 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne skønne villa byder på hele 283 m²

Villaen er beliggende i super flotte omgivelser i Højbjergparken med kort afstand til bl.a. badestrand, stationen og motorvejen. Området er præget af flot natur, bl.a. en nyplantet skov og store græsarealer med dyreliv.

Indgang til entre, stort og lækkert køkkenalrum, hvor hele familien samles. Fra køkkenalrummet er der udgang til en flisebelagt terrasse. Et par trin oppe fra køkkenet ligger den store åbne og lyse stue, hvor der ligeledes er udgang til en terrasse. Fint størrelse værelse/kontor. I det første plan findes soveværelset, hvor der er adgang ud til det super lækre forældrebadeværelse, som indeholder toilet, vask, bruseniche og et spabad. Endvidere findes der i dette plan også et gæstetoilet.

Trappe ned til underetagen, hvor der er en super flot hall med store vinduespartier. I dette plan findes der en fordelingsgang, et stort værelse/stue, badeværelse, 3 fine størrelse værelser, hvor der er udgang ud til en stor terrasse fra alle tre værelser. Endvidere et bryggers/vaskerum.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.