Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Lagonis Minde, 5600 Faaborg

Økonomi *

Husleje

9.997,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
114 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL VESTER MØLLE OG KASTANIEVEJ- Nybyggeri og renovering

Boligerner
-Boliger i historisk bygningBoligerne i Vester Mølle på Lagonis Minde er indrettet individuelt men under hensyntagen til den bevaringsværdige bygnings markante facader, og hovedopdeling. Indvendigt fremstår boligerne moderne, i høj kvalitet og med en loftshøjde på 2,7 meter i stue etagen og 2,3 meter på 1. sal. Lejlighederne er udført med træplankegulve og hvid-malede vægge og lofter. Boligerne er indrettet med spisekøkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er med skuffeskabe, glaskeramisk kogeplade og emhætte, indbygningsovn, køle-fryseskab og med mulighed for tilslutning af opvaskemaskine. Badeværelset er med gulvvarme, håndvask i skabselement og klinkegulve. Der er forberedt installationer til vaskemaskine og kondenstørretumbler. Der forefindes indbygningsskabe i enten værelser eller gang. Der er desuden et depotrum til hvert enkelt bolig.

Afdelingen
- Nyt og gammelt
Afdelingen består af Vester Mølle som er en etageejendom centralt beliggende i forhold til den gamle hyggelige midtby og havn. Bygningen er renoveret under stor hensyntagen til bevaringsværdien og nye tiltag er udført med fokus på energimæssige hensyn. Der er overdækkede opholdsarealer til fælles brug i gården. I umiddelbar nærhed er der adgang til offentlig transport samt flere skoler og institutioner. Rækkehusene på Kastanievej består af 2 rækker med 4 boliger. Bygningerne fremstår med et moderne, enkelt og grafisk facadeudtryk i mørkegrå let facadebeklædning og sorte vinduesrammer og døre. De er bygget under stor hensyntagen til miljø og energimæssige krav. Afdelingen er omgivet af indbydende grønne fællesarealer og med parkeringspladser tæt på. I umiddelbar nærhed er der adgang til offentlig transport samt flere skoler og institutioner. Desuden er der gode tilkørselsforhold til/fra større adgangsveje til Faaborg.

NærområdetI Faaborg finder du et godt handelsliv med en aktiv handelstandsforening og mange gode indkøbsmuligheder. Byen er placeret ud til det sydfynsk øhav med 40 minutters kørsel til Odense centrum. Der er busforbindelse til de øvrige større byer bl.a. Svendborg og Assens.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.