Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Fredericiagade, 1310 København K

Økonomi *

Husleje

27.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
82.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
181 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 10 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Fuldstændig fantastisk og ny lejlighed. Hele ejendommen er totalt renoveret så alt fremstår perfekt, og er beliggende lige ved Amalienborg.

Lejlighedens stue er rummelig, lys og luftig. De fire store oprindelige facadevinduer er nænsomt restaureret med nye

lavenergi- og lydglas og giver masser af dagslys i hele rummet. Gulvene i hele lejligheden er af massive egetræsplanker fra

Dinesen. Vandbåren gulvvarme sikrer ensartet temperatur og et behageligt indeklima.

Køkkenet er fra uno form med elementer fra deres helt nye Avantgarde-serie. På kogeøen findes to hæve-sænkbare EVOline el-tårne, som nemt tages op fra bordpladen. De indeholder hver tre elstik. Ved køkkenvasken er der monteret en vandhane med kogende vand fra Quooker. Armaturet er fra danske VOLA.

Badeværelset er hvidmalet og har indbyggede loftspots. Her er både badekar og bruseniche, og under gulvets Tagina Warm Stones-klinker er der installeret vandbåren gulvvarme. Bordplade og håndvaske er i hvidt porcelæn og monteret på et Dansani-skab i hvid højglans. Det væghængte toilet og badekarret er designet af Phillipe Starck. Alle armaturer er i krom og af mærket VOLA.

Lejligheden har gæstetoilet udført i samme stil og design sombadeværelset. På gæstetoilettet er der også en vaskesøjle med vaskemaskine

og tørretumbler fra Miele.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.