Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses - Fladstrandsparken, 9900 Frederikshavn

Økonomi *

Husleje

5.600,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
200,00 kr.
- Vand
200,00 kr.
- El
200,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
30.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
80 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 15. oktober 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden ligger i stueplan i terrassehusene.

Fladstrandsparken er Vesterports nyeste byggeri.

Byggeriet er opdelt i 3 kvarterer: Længehusene med 31 boliger, Gårdhavehusene med 25 boliger og Terrassehusene med 28 boliger.

Fladstrandsparken er et 2020- byggeri, hvilket betyder at boligerne er opført efter skærpede krav til isolering og energiforbrug.

Der er lagt vægt på at skabe rammer for gode naborelationer og et aktivt socialt liv.

I tilknytning til boligerne bliver der opført et multihus med festsal, gæsteværelser og viceværts- faciliteter.

Længehusene og Gårdhavehusene Længehusene og Gårdhavehusene er tæt/lav bebyggelse med et-plans boliger placeret enten i stueplan eller på 1. sal.

Boliger i stueetagen har adgang til en flisebelagt terrasse på ca. 15 m2. Boliger på 1. sal har egen tagterrasse på cirka 10 m2.

Terassehusene Terassehusene er etagebyggeri i fem plan opført i trappestil startende med fire boliger i stueplan og på 1. sal og afsluttende med en bolig på 4.sal.

Alle boliger i Terassehusene har adgang til trapper, elevator og altan. Boligerne er særligt ældre- og handicapvenlige, da de er dimensioneret med større døråbninger, større venderadius og niveaufri adgang.

Der er desuden bygget 29 ældreboliger, som bliver visiteret af Frederikshavn Kommune. Boligerne er beregnet til psykisk og fysisk handicappede.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.