Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Indflytningsklar villa på stille villavej i Gl. Holte

Økonomi *

Husleje

20.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.500,00 kr.
- Vand
700,00 kr.
- El
800,00 kr.
- TV
529,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
20.000,00 kr.
- Depositum
60.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
193 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
6 - 24 måneder
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Flytter I ind her, kommer I til at bo på et lukket vænge, som grænser op til en gammel plantage, hvor heste og får græsser på de grønne arealer, hvilket giver et befriende indtryk af at være langt fra byen. Det tager dog blot få minutter at komme på motorvejen ind mod Indre By.

Huset har en optimal planløsning, der kan passe til alle typer af familier, og præges af en særdeles gennemført indretning. I samtlige rum med klinker - entré, bryggers, køkken, begge badeværelser og gæstetoilettet - er der gulvvarme.

Gæstetoilettet er placeret på førstesalen med adgang fra en repos, der også leder til tre skønne børneværelser og et oplagt forældresoveværelse med eget badeværelse. Forældresoveværelset samt det ene af børneværelserne har udgang til en pragtfuld tagterrasse, hvor I kan nyde solopgangen og udsigten over kvarteret.

Trappen ned til stueplanet fører jer til boligens hvide, moderne køkken med elegante, grebsfrie elementer. Køkkenet giver til den ene side adgang til et lækkert badeværelse med spa og til den anden et alrum. Herfra kan I fortsætte gennem en solbeskinnet glasgang til en indbydende opholdsstue i en tilbygget afdeling, hvor der er udgang til en sydvendt fliseterrasse. Den dejlige og lettere kuperede have, som omgiver hele ejendommen, har i år gennemgået en omlægning, hvor græsplænen er blevet udjævnet og fliseterrassen udvidet.

Boligen udlejes delvist møbleret, og kan aftales særskilt af kommende lejer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.