Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed på Frederiksberg

Økonomi *

Husleje

14.186,50 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
950,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
42.459,00 kr.
- Depositum
42.459,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
111 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligen er beliggende på grænsen mellem Valby og Frederiksberg, hvor der venter en charmerende blanding mellem naturoplevelser og storbystemning.

Vi gør opmærksom på, at det kun er tilladt at bo alene med eller uden børn, 2 voksne, eller et par med et eller flere børn. Ejeren af boligen tillader ikke bofællesskab.

Ejendommen er opført i 2 bygninger. Ejendommen har fælles vaskerier og tørrerum, cykelkælder, parkeringskælder og opbevaringsrum til lejerne.

Facader fremstår i rødt, blankt murværk med udvendige altaner til have- og gadesiden. Til havesiden er der indrettet grønne gårdrum med bl.a. en legeplads. Til gadesiden er der indrettet gårdrum med bl.a. containerplads og garager.

Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.

Bemærk

Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.