Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses - Rahbeks Alle, 1749 København V

Økonomi *

Husleje

18.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.100,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
128 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 4 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skøn lejlighed med fantastisk udsigt og beliggenhed

Lejligheden er beliggende på 15. etage i den oprindelige Carlsberg Silo med udsigt udover hele København og Øresund. Den ligger i det attraktive område mellem Frederiksberg og Vesterbro, hvor man har Søndermarken, Frederiksberg Have og gode restauranter lige ved siden af. I den oprindelige Carlsberg silo bor du i et lukket og privat område som deles med beboerne i de smukke omkringliggende røde bryghuse. Området indbefatter store grønne arealer, udekøkken, hyggelige afskærmede terrasser, køkkenhaver og legeplads, som alle indbyder til udeliv og fællesskab. Derudover er det bestemt værd at nævne, at der er stor have på området samt fri og garanteret parkering for ejendommens beboere.

I lejligheden på 15. etage træder du ind i en god entre med badeværelse ligefor. Her er brusebad samt vaskefaciliteter. Et soveværelset med god skabsplads ligger også i denne ende af lejligheden og med adgang ud til vindfang og trappeopgang. Derudover er der stort køkkenalrum, som er godt indrettet langs de originale buede vægge. Fra køkkenalrum åbner stuen sig og er en mindre alkove, som her indrettet med sofa. Stuen har adgang ud til en dejlig altan med en fantastisk udsigt, som virkelig kan nydes med begge døre åbne. Boligens sidste værelse ligger i forlængelse af stuen, ligeledes med god skabsplads. Til lejligheden medfølger også et stort aflåst kælderrum til opbevaring.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.