Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses villa - Emiliekildevej, 2930 Klampenborg

Økonomi *

Husleje

38.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
2.083,00 kr.
- Vand
1.208,00 kr.
- El
1.250,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
114.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
225 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 5 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
· Smuk palæejendom

· 300 etagemeter

· Gennemført moderniseret

· Højt beliggende

· Tæt på Skovshoved Skole

Beliggenheden er ikke til at tage fejl af. Med kort afstand til Skovshoved Havn til Jeres lystbåd, Dyrehaven til Jeres mange søndagsture og Bellevue Strand til sommervarmen, er denne bolig for livsnydere i særklasse. Samtidig ligger den tæt på hverdagens fornødenheder, i form af daginstitutioner og indkøbs muligheder.

Villaen tilbyder det bedste fra to verdener: I får alt hvad der følger med af herskabelige detaljer, og samtidig får I en yderst stilfuld og moderne bolig, hvor der blandt andet er installeret strategisk placerede spots i forskellige rum.

Boligen fremstår i al sin pragt med hvidpudset facade, sort blankt tegltag og stemningsfulde, sprossede vinduer. Med til huset hører en kælder med to disponible rum, køkkenfaciliteter, et bryggers og installerede bade- og toiletfaciliteter. På førstesalen møder I 3 værelser. Det ene værelse er et soveværelse med et walk-in-closet som gennemgang.

De to andre værelser har hver udgang til to lækre altaner. Derudover er der 3 badeværelser, det ene med både badekar og bruseniche.

Nede i stueplan ser I endnu et værelse, et gæstetoilet og dernæst det lækre og stilrene køkken-alrum, med kogeø og elementer i hvid grebsfrit design. Køkken-alrummet er i åbent forløb til en spisestue.

Kronen på værket er det pragtfulde opholdsmiljø i form af den aflange stue med indmuret pejseindsats i den ene ende, hvor der er rig plads til sofahygge i krogen. Både stuen og køkken-alrummet fører udenfor til en ugeneret og dejlig fliseterrasse, som går rundt om tre sider af huset. Fra terrassen kan I gå videre ud i den grønne og nemme have.

Undertage: God klinkebelagt og højloftet underetage med køkken, disponibelt rum med indbygget skabsplads, bryggers med Miele-vaskemaskine og tumbler, stort disponibelt rum med pejs som fx kan benyttes til teenageafdeling eller hjemmekontor, samt badeværelse med separat bruseniche.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.