Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Storegade Tistrup Storegade, 6862 Tistrup

Økonomi *

Husleje

6.602,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
617,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
20.416,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
88 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL BOLIGSESLKABET BSB ØLGOD AFD. 51
- Moderne byggeri i centrum af Ølgod

Boligerne- Etagebyggeri med skøn fælles gårdhave Dette treetagersbyggeri er fra år 1994, og er placeret i centrum af byen. Lejemålene på denne adresse er i ét plan, og i ... er der elevator samt cykelkælder til opbevaring af egen cykel. Til hvert lejemål er der dog eget kælderrum, og der er indbyggede skabe inde i boligerne, så der er masser af opbevaringsplads i disse lejligheder. Bygningen er udstyret med dørtelefon, og lejlighederne på 1. sal og 2. sal er placeret ned langs svalegangen. I lejlighederne er der åbne bøgetræskøkkener, som er indrettet med køle-fryseskab, komfur og emhætte, så det er ikke nødvendigt at medbringe egne hårde hvidevarer. Boligernes badeværelser er indrettet i behagelige nuancer, med hvide fliser på væggene samt inde i bruseområdet, og lysegrå fliser på gulvene hvor der er indbygget gulvvarme. Til disse lejligheder hører der en stor og dejlig fælles gårdhave med, hvor sommeraftenerne kan nydes ude sammen med familie og venner, mens der tændes op i egen medbragt grill. Forbrug: Vand opkræves som et månedligt aconto beløb, fjernvarme opkræves som et månedligt aconto beløb og el afregnes direkte med forsyningsselskabet.

Afdelingen
- Funktionelt byggeri midt i byen
Denne afdeling ligger i smukke og meget fredelige omgivelser, og har både rækkehuse samt lejligheder til leje. Alle boligerne er opført med brede dørkamme og ingen indvendige trin, og tæt ved boligerne er der rigtig gode parkeringsmuligheder. Har man ét husdyr, er man velkommen til at medbringe det. Det er dog ikke tilladt at anskaffe sig et nyt husdyr, mens man bor i en af afdelingens boliger. Undtaget vores
Centralt i Ølgod ligger denne hjørneejendom opført i 2012. De to etager er opført i røde mursten med tegltag og der er grå vinduer og døre. Der hører en hyggelig fælles gårdhave til ejendommen med cykelskur, bordbænkesæt, bøgehække og smukke slyngplanter, som pryder mure og søjler. Boligerne på 1. sal er fælles om en svalegang, som om sommeren kan pyntes med lidt blomsterkrukker. Man er velkommen til at medbringe én hund eller én kat ved indflytning, men det er ikke tilladt at anskaffe sig en ny hund eller kat.
Nærområdet
- Dejligt område med oplevelser for enhverNærområdet byder på mange skønne aktiviteter, og offentlige transportmidler ligger også i gåafstand fra boligerne. Det samme gør sig gældende med afstand til indkøbsmuligheder, hvor der er mellem 500-1000 meter til nærmeste dagligvarebutik. Boligernes centrale beliggenhed er fordelagtig for børnefamilier, da der kun er 500 meter til både skoler og daginstitutioner, og samme afstand gør sig gældende, hvis man gerne vil gå til sportsaktiviteter. Der er mulighed for at gå til fodbold, håndbold eller badminton nær stadion. Weekenderne kan tilbringes ved Kvie Sø, hvor der enten kan nydes en af restaurantens skønne og kendte madpandekager, nyde badestranden eller deltage i nogle af de sociale arrangementer der afholdes ved restauranten. Er man mere til en stille og rolig gåtur, så kan man nyde den smukke natur mens man slentre gennem den nærliggende hyggelige og frodige skov.

Fleksibel udlejning
Med fleksibel udlejning kan du som boligsøgende kommer længere frem i køen, hvis du opfylder ét eller flere fleksible kriterier. Det betyder, at du kan få en bolig hurtigere, end hvis du står på den normale venteliste.

25 % af de ledige familieboliger udlejes efter nedenstående fleksible kriterier i denne boliggruppe:

1. Boligsøgende med fast arbejde i Varde, på mindst 25 timer om ugen og som bor udenfor kommunen. (skal dokumenteres med kopi af ansættelseskontrakt samt de sidste 3 lønsedler)

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.