Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Hyggelig 2-værelses lejlighed i Aarhus C fremlejes

Økonomi *

Husleje

7.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.000,00 kr.
- Depositum
21.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
35 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
indtil 1. august 2019
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Da jeg rejser til Afrika næste år, fremlejer jeg min lille dejlige 2-værelses lejlighed fra 1. februar til 1. august 2019(datoer er fleksible).

Lejligheden er beliggende i Århus C(Langenæs Alle), og er ca. 35 kvadratmeter. Som det ses på billederne, er der vaskemaskine i lejligheden og derudover en fin altan med bænk og bord. Beliggenheden er fantastisk, tæt på både grønne områder, universitetet og centrum af byen.

Lejligheden fremlejes møbleret, dvs. med seng, sofa, fjernsyn, kommode, skabe, spisebord og stole. Passer perfekt til et par eller en enkelt person, men er ikke delevenlig, da der kun er et soveværelse. Derudover er det en ikke-ryger lejlighed.

Prisen er 7000 kr./mdr. inkl. vand, varme, el og internet. Mulighed for boligstøtte hvis man er studerende.
Depositum er 3 måneders husleje, og forudbetalt husleje er 1 måned.

Skriv gerne såfremt du er interesseret! ?

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.