Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Petersbjerggård, 6000 Kolding

Økonomi *

Husleje

9.950,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
760,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
29.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
128 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nu udbydes denne lejlighed til leje beliggende i en pæn og velholdt murstensejendom.
Ejendommen er beliggende i flotte og rolige omgivelser, tæt på indkøbsmuligheder, offentlig transport og daginstitutioner. Til ejendommen hører der et stort grønt fælles areal til.
Lejemålet er en 4 vær. lejlighed på 128 kvadratmeter fordelt på et køkken i åben forbindelse med stue. Herudover 3 gode og regulære værelser.
Desuden et badeværelse hvor der er mulighed for at opsætte en vaskesøjle, samt et gæstetoilet. Lejligheden er moderne og velindrettet. Masser af skabsplads i lejligheden.
Til lejemålet hører et depotrum i kælderen. Der er desuden fælles vaskeri, cykelparkering og mulighed for at parkere bilen gratis i terræn.
Lejemålet står klar til genudlejning.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Kolding?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Kolding. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.