Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Jørgen Fibigersgade, 9850 Hirtshals

Økonomi *

Husleje

6.987,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
17.625,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
87 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL HAVUDSIGTEN- 180 graders panoramaudsigt tæt på alt i Hirtshals

Boligerne på ...Fire blokke i tre etager med direkte panoramaudsigt over havneområdet og Skagerrak fra boligens værelser. De fleste køkkener er fra ca. 2004, og disse ligger i åben forbindelse med stuen, som har udgang til en dejlig altan, som kan lukkes helt af for vinden. Der er trægulve i boligen, og en del af værelserne har faste skabe.

Boligerne på Jørgen Fibigersgade og 19To blokke i tre etager, hvoraf stueetagen rummer butikker. Blokkene er forbundet af ”Passagen” med adresse på ... Passagen er i fire kørestolsvenlige etager med boliger på de tre øverste. Også her kan man nyde udsigten over vandet.

Afdelingen- Centralt ved havn og centrum - alle familieboliger er med havudsigtDu finder næppe noget mere centralt i Hirtshals end Havudsigten. En hyggelig afdeling med både familie- og ungdomsboliger opført i årene 1974 til 1998 med grønne velplejede plæner, gode parkeringsforhold, cykelskur og fællesvaskeri. I afdelingen er det muligt at leje garager, når disse er ledige. Familieboligerne findes på Jørgen Fibigersgade, mens ungdomsboligerne er samlet på Skagerakvej 1. Der er elevator til boligerne i nr. 1 og 19.

NærområdetDer er skoler og idrætsfaciliteter i gåafstand fra boligerne og med en beliggenhed 100 meter til fiskeri- og færgehavnen, er der altid liv at iagttage. En strandtur er ikke kun noget, der hører ferierne til. 500 meter, så står du på "Husmoderstranden"; en børnevenlig sandstrand uden biler. Hirtshals byder på en lang række af dagligvare- og specialforretninger umiddelbart ved siden af boligerne. Der er indkøbsmuligheder i bebyggelsen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.