Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Teglholmsgade, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

11.950,00 kr.

Forbrug
600,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.950,00 kr.
- Depositum
35.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
75 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Bolværket er en af Teglholmens bedst beliggende boligbebyggelser med vand på tre sider og en bypark ved den sydvendte facade. Der er etableret et stort indre havnebassin mellem Bolværket og folkeskolen.

Her byder vi jer velkommen i en fantastisk beliggende 2-værelses lejlighed, med skøn udsigt over kanalen og Amager Fælled. Lejligheden er dejlig lys og rummelig beliggende i stueetagen. Lejligheden har et dejligt centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue med store vinduer og udgang til en dejlig altan, hvor det er muligt at nyde udsigten. Derudover byder lejligheden på et stort soveværelse, med udgang til en solrig terrasse ud til gården. Endvidere findes et godt badeværesle med separat brus og vaskemaskine/tørretumler og et godt depotrum.

Lejligheden er klar til overtagelse snarest muligt.

Her får I en fantastisk beliggende lejlighed, med skøn udsigt og gode kvadratmenter.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelser.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.