Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Teglholmsgade, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

13.900,00 kr.

Forbrug
730,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.900,00 kr.
- Depositum
41.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
98 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skøn lejlighed med udsigt til vand og Amager fælled

Velkommen til det skønne Teglholmen, hvor denne fantastiske lejlighed er beliggende. Lejligheden er beliggende i stueetagen, hvilket betyder den har direkte udgang til gården med privat terrasse og en altan med udsigt til kanalen og Amager fælled.
Lejligheden byder på 98 gode og veldeposineret kvadratmeter og er fordelt således: God entre med plads til overtøjet, to gode værelser hvor der fra den ene har udgang til lejlighedens solrige terrasse. Stort badeværelse med separat brus og vaskemaskine/tørretumler. Lejligheden har et dejligt centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue med store vinduer og udgang til en dejlig altan, hvor det er muligt at nyde udsigten.
Ligeledes byder lejligheden på et godt depotrum.

Bolværket er en af Teglholmens bedst beliggende boligbebyggelser med vand på tre sider og en bypark ved den sydvendte facade. Der er etableret et stort indre havnebassin mellem Bolværket og folkeskolen.
Lejligheden er klar til overtagelse snarest muligt.

Alt i alt en super lejlighed med fantastisk udsigt, som skal opleves med egne øjne.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelser.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.