Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3-værelses lejlighed i Virum

Økonomi *

Husleje

10.392,30 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.100,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
31.170,66 kr.
- Depositum
31.170,66 kr.

Detaljer *

Størrelse
85 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skøn 3-værelses bolig i Virum. Boligen består af stue, 2 værelser, køkken og badeværelse. Boligen overtages vel vedligeholdt.

Virum Haveby er en rødstensejendom opført i 1955. Ejendommen består af 2 boligblokke med i alt 16 lejligheder fordelt på 2, 3 og 4 værelser. Der er altan til alle lejlighederne. Ejendommen er i 3 etager. Boliglejemål findes på 1. og 2. sal, mens der i stueetagen er erhvervslejemål. Bebyggelsen er beliggende i grønne arealer. Ejendommen er centralt beliggende i Virum. Der er gode busforbindelser både til Holte, Lyngby og Københavns City samt de nærliggende s-togstationer i Virum og Sorgenfri. I lokalområdet findes flere skoler, svømmehal og idrætshal. Det gælder for alle nye lejeaftaler, at det ikke er tilladt at ryge i lejemålet. Det skyldes, at udlejer ønsker at minimere rygning på ejendommen og på sigt gøre den røgfri. Der gives ikke tilladelse til husdyrhold.

Bemærk

Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI, og er du registreret hos RKI, vil vi ikke kunne udleje boligen til dig. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.