Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Irmavej, 2610 Rødovre

Økonomi *

Husleje

13.600,00 kr.

Forbrug
1.200,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.600,00 kr.
- Depositum
40.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
102 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Her på området havde Irmakoncernen tidligere sit hovedsæde, men har nu givet plads til udviklingen af et af hovedstadsområdets mest spændende byggeprojekter.

Kernehuset er for alle. Børnefamilier med pladsbehov, par, singler og aktive ældre. Du kan vælge mellem 82 smukke, velfungerende lejligheder fra 71m2 til 135m2.

Lejlighederne er indrettet efter den tidløse nordiske stil med lyse vægge, smukke trægulve, designerkøkken og med kvalitet i alle ender og kanter. Fra de store vinduer strømmer lyset ind og gennemlyser de funktionelle rum med den høje finish.

Kernehuset har sin egen parkeringskælder, så både familien og bilen får de bedste betingelser for at trives her i kernen af IrmaByen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.