Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Scherfigsvej, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

22.800,00 kr.

Forbrug
1.400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
22.800,00 kr.
- Depositum
68.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
123 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Scherfigs Have består af 114 eksklusive lejeboliger Placeret på Østerbro, et skønt miljø med et miks af gammel historie og nye boliger.

Scherfigs Have er et særpræget og unikt projekt i en klasse helt for sig selv. En charmerende etageejendom med lækre og lyse lejligheder bygget i de bedste kvalitetsmaterialer.

De 114 boliger består af boliger fra 86 kvadratmeter op til 178 kvadratmeter, fordelt på 2- 4 værelser.

Byggeriet opføres i gedigne materialer og i høj kvalitet. Blandt andet er der gjort meget ud af udformningen af facader og gavle som er unikke og kendetegnende for Scherfigs Have.

Terrasser og altaner i forskellige størrelser og udformninger understreger Scherfigs Have særlige arkitektur. Facader udføres i mørke tegl og med partier med anodiseret aluminium i matchende farve. Tag i naturskifer.

Integreret i tagfladen på blok III etableres solcelleanlæg.

I kældre under bebyggelsen etableres parkeringspladser, cykelparkering og pulterrum. Der er disponeret 1 p-plads pr. bolig.

Som fremtidig beboer i Scherfigs Have, kan du nyde det åbne park -og klitlignende landskab samt en fantastisk udsigt til Svanemøllebugten og Øresund, og der er under 300 meter til Svanemøllen Strand, hvor sommerens varme dage kan nydes.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelser.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.