Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Vodroffsvej, 1900 Frederiksberg C

Økonomi *

Husleje

19.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
700,00 kr.
- Vand
400,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
63.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
121 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 5 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne lejlighed er helt fantastisk, smuk og helt nyistandsat i 2017. Bygningen og lejlighederne er præget af mange detaljer, lyse facader og store vinduespartier. Herudover er der dørtelefon, tre elevatorer og indbydende fællesfaciliteter, og i gården er der mulighed for at tilkøbe parkeringsplads eller en aflukket garage. Desuden er der cykelkælder og fælleslokaler, som ejendommens beboere kan benytte.

OBS: P-pladsen koster 1000 kr. pr måned.

Lejligheden er delvis møbleret, men kan tømmes hvis det ønskes, og der ønskes at man kan bo der i 2 år eller mere.

Alt i lejligheden er nyt og der er bl.a. gulvvarme, spots og indbygget garderobeskabe med automatisk lys.

Det nye og smukke køkken ligger i forlængelse af den store lyse stue, og er udstyret med helt nye hårde hvidevarer fra Miele. Det er med hvide grebsfrie elementer, og en stor køkkenø, som samler rummet og giver masser skabsplads, og så er der lagt ekstra el ind. Dette rum er perfekt til at samle familien.

Fra den store flotte lyse stue, er der adgang til den lækre altan med den flotte udsigt over søerne, og de 2 soveværelser er rummelige og rolige, da de er tilbagetrukket fra vejen.

Badeværelset er også helt fantastik med både vaskemaskine og tørretumbler, varme i gulvet og spots i loftet. Alt er helt nyt!

Lejligheden ligger lige ved bygrænsen mellem det gamle Frederiksberg og København, og har udsigt til Søerne. Det er gå afstand til City, og har Metro, busser og butikker/indkøbscenter tæt på.

Denne lejlighed er perfekt til dem der gerne vil bo i rolige omgivelser, men stadig tæt på byen, og samtidig bo i en helt ubeskrivelig smuk lejlighed.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.