Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Mørkhøjvej, 2860 Søborg

Økonomi *

Husleje

15.750,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.750,00 kr.
- Depositum
47.250,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
112 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lækkert rækkehus beliggende centralt i Mørkhøj med kort afstand til dagligvareforretninger, såsom Fakta og Rema 1000. I kort afstand fra rækkehuset er der folkeskole, daginstitutioner og uddannelsesinstitutioner, ligesom der er et godt udbud af fritidsaktiviteter i Mørkhøj. Der er ligeledes gode offentlige transportmuligheder og kun 10 kilometer til Rådhuspladsen.

Rækkehuset er tegnet af Årstidernes Arkitekter, og opføres i 2 plan. Rækkehuset er opført i flotte blødstrøgne mursten og indrettet i et tidssvarende trendy design med tanke på lys og funktionalitet.

Fra entréen er der adgang til flot badeværelse med væghængt toilet, bruseniche og håndvask. Fra entréen er der også adgang til det lækre Svane køkken, i hvide elementer med køle/frys, indbygget ovn, komfur og opvaskemaskine.

I direkte forbindelse med køkkenet er den lyse og rummelige stue med store vinduespartier, der sikre et godt lysindfald. Fra stuen er der adgang til den solrige og sydvendte have, der er afgrænset fra naboen med en bøgehæk.

På første sal findes der tre gode værelser, alle med store vinduespartier. Derudover er der et stort badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

Til ejendommen hører også et udhus med god opbevaringsplads. Ligesom der er grønne fællesområder og fælles parkeringsområde.

Rækkehuset er klar til overtagelse 1/9-2018.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.