Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4-værelses lejlighed i Rørdams Have

Økonomi *

Husleje

13.158,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.030,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
39.375,00 kr.
- Depositum
39.375,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
105 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dejlig 4-værelses bolig i ejendommen Rørdams Have. Boligen består af stue i forbindelse med åbent køkken og dertil 3 værelser og badeværelse. Boligen er i 2 plan. Boligen overtages vel vedligeholdt.

Rørdams Have er en spændende bebyggelse bestående af 13 fritliggende bygninger. Der er en smuk asymmetri i bygningernes placering, hvilket understreges af formen på de enkelte bygninger. Ejendommen har en flot gul facade med indlagte røde murstensbånd omkring hjørnerne. Det giver bygningen et anderledes og let udseende, som harmonerer med bebyggelsens form.

Rørdams Have er opført i 1996 og består af 166 herlige lejligheder. De 13 bygninger er opført i henholdsvis 2 ½ og 3 ½ etager, hvor bygningerne med 3 ½ etager har elevator. Til alle lejlighederne er der altan, fransk altan eller terrasse. Ejendommen Rørdams Have er perfekt beliggende i Lyngby tæt ved storcenteret og stationen omkring det hyggelige handelsstrøg. Fra ejendommen er der gode indkøbs- og transportmuligheder. De oplyste huslejer afspejler de nuværende huslejer. Vi skal gøre opmærksom på, at der grundet lejestigning ikke genudlejes til de oplyste laveste huslejer. Skriver du dig op til en af disse boliger, skal du derfor være opmærksom på, at ved tilbud om bolig vil lejen være højere end nævnte laveste leje. Det gælder for alle nye lejeaftaler, at det ikke er tilladt at ryge i lejemålet. Det skyldes, at udlejer ønsker at minimere rygning på ejendommen og på sigt gøre den røgfri. Der gives ikke tilladelse til husdyrhold.

Bemærk

Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI, og er du registreret hos RKI, vil vi ikke kunne udleje boligen til dig. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.