Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Nørremarksvej, 6270 Tønder

Økonomi *

Husleje

5.227,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
18.684,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
87 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL TØNDER - RØMØ BYHUSE
- Charmerende bylejligheder og rækkehuse centralt i Tønder - Hyggelige rækkehuse på den naturskønne vadehavsø - Rømø

Boligerne- Etagebyggeri i skønne omgivelserNørremarksvej - en del af Bernadotteparken - er en kombination af et gråt treetagesbyggeri samt hyggelige røde murstensrækkehuse, hvoraf de fleste har egen have og terrasse. Alle boliger fremstår alle med fine lyse rum med trægulve. Fra entréen er der adgang til alle boligens rum. Nogle har nyere køkken og andre ældre køkken med hvide køkkenelementer, vinylgulv, komfur, emhætte og køle-fryseskab. En del har nyere badeværelse, mens andre har præsentable badeværelser med fine lysegrå fliser på gulv og vægge. Boligerne i etagebyggeriet har depotrum i kælderen, mens der til rækkehusene er tilknyttet et lille udhus med plads til opbevaring og mulighed for at opstille en vaskemaskine. Forbrug: Vand og varme afregnes månedligt aconto. El afregnes efer måler direkte med forsyningsselskabet.

Afdelingen- Hyggelig boligafdeling i landelige omgivelserTønder - Rømø Byhuses består af boliger på Rømø og i Tønder.
Centralt i Tønder med gåafstand til dagligvarebutikker, skoler, gågaden m.v. Vi tilbyder lyse ét-firerumsboliger lejligheder og rækkehuse til unge, ældre, enlige og familier i forskellige prisniveauer alt efter dit behov. Tønder er en aktiv handelsby med smuk, gammel arkitektur. Byen har mange indkøbsmuligheder, bibliotek, biograf, velfungerende skoler, børnepasningsordninger samt et aktivt forenings- og kulturliv. Der er gode bus- og togforbindelser samt motorvej. Du kan læse mere om Tønder på Kommunens hjemmeside.
Boligerne på Rømø, ligger på den sydøstelige del af Rømø i Havneby og består af 19 hyggelige rækkehuse. Boligerne er placeret i et roligt kvarter i landlige omgivelser. Nærområdet - Super central beliggenhed Du bor centralt i Tønder med gåafstand til dagligvarebutikker, skoler, gågaden m.v. Du er kun ca. tre km fra den nærmeste skole, 500 m fra bus og dagligvarebutik samt ca. en km fra gågaden. Tønder er en aktiv handelsby med smuk, gammel arkitektur. Byen har mange indkøbsmuligheder, bibliotek, biograf, velfungerende skoler, børnepasningsordninger samt et aktivt forenings- og kulturliv. Der er gode bus- og togforbindelser samt motorvej. Du kan læse mere om Tønder på kommunens hjemmeside.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.