Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2-værelses lejlighed i København Ø

Økonomi *

Husleje

14.281,28 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
983,33 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
42.758,34 kr.
- Depositum
42.758,34 kr.

Detaljer *

Størrelse
110 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Spændende rødstensejendom tegnet af arkitekt Ole Hagen og opført i 1973-75. Ejendommen indeholder 152 lejligheder på 1-5 værelser. Heraf er de 28 mindre selvstændige værelser med toilet og bad. Lejlighederne er lyse med én eller flere altaner/terrasser. Der er en stor dejlig fælles flisebelagt gårdhave med mange bede, borde og bænke. Herudover fælles kondirum med sauna, vaskeri, selskabslokale, fælles tagterrasse og græsareal.

Der er mulighed for leje af parkeringsplads i kælderen. Ejendommen er beliggende på hjørnet af Vordingborggade og Randersgade på Østerbro i et hyggeligt område tæt ved Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade, som begge har et rigt udbud af spændende special- og dagligvare forretninger.

Bemærk

Boligen overtages vel vedligeholdt. Lejen er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.