Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed i Århus

Økonomi *

Husleje

14.208,33 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.150,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
42.624,99 kr.
- Depositum
42.624,99 kr.

Detaljer *

Størrelse
124 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. juli 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen ligger centralt i Århus, tæt ved centrum og det hyggelige liv omkring åen med god mulighed for indkøb, restaurant- og cafebesøg. Selve ejendommen er en charmerende byejendom bestående af to bygninger opført 1863 og 1874. Den består af to hyggelige bebyggelser. Bebyggelsen på Skolegade er en lille hyggelig byejendom med to boliglejemål og et erhvervslejemål i stueetagen. Ejendommen er gennemgået en væsentlig ombygning i 1996 og fremstår med pudsede facader, rødt tegltag og småsprossede vinduer.

Bemærk

Boligen overtages Nyistandsat. Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.