Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Enghavevej, 6870 Ølgod

Økonomi *

Husleje

6.768,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
20.880,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
90 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL BOLIGSESLKABET BSB ØLGOD AFD. 51
- Moderne byggeri i centrum af Ølgod

Boligerne- Nydelige lejligheder med egen terrasse og haveI år 2002 blev dette nydelige toetagers byggeri opført centralt i byen. Lejemålene er alle i ét plan, der er dørtelefon og til gangbesværede er der elevator i byggeriet. Ejer man er cykel, så kan beboerne anvende lejemålenes tilhørende skur. Boligerne har alle køkkenalrum, hvor lysindfaldet fra stuen er medvirkende til at boligerne syner meget lyse. Køkkenerne er opført i hvide materialer, lysegrå bordplader og er indrettet med masser af skabsplads til køkkenredskaber. Til boligerne medfølger der et køle-fryseskab, emhætte og et komfur. En opvaskemaskine er svær at undvære når man er en børnefamilie, så der er selvfølgelig også plads til at medbringe en opvaskemaskine. Boligernes badeværelser er ligesom resten af boligerne opført i lyse nuancer med hvide fliser på væggene og lysegrå klinker på gulvene. Der er også gulvvarme og et dejligt bruseområde uden kant, og det er muligt at hænge et toiletskab op ude på badeværelserne til toiletsager. I det hele taget er der gode muligheder for opbevaringsplads i boligerne, da der er indbyggede skabe i værelserne. Fra boligerne der ligger i stueetagen, kan man fra stuen gå ud på lille privat terrasse og have, hvor sommeraftenerne kan nydes ude hele familien. Forbrug: Vand opkræves som et månedligt aconto beløb, fjernvarme opkræves som et månedligt aconto beløb og el afregnes direkte med forsyningsselskabet.

Afdelingen
- Funktionelt byggeri midt i byen
Denne afdeling ligger i smukke og meget fredelige omgivelser, og har både rækkehuse samt lejligheder til leje. Alle boligerne er opført med brede dørkamme og ingen indvendige trin, og tæt ved boligerne er der rigtig gode parkeringsmuligheder. Har man ét husdyr, er man velkommen til at medbringe det. Det er dog ikke tilladt at anskaffe sig et nyt husdyr, mens man bor i en af afdelingens boliger. Undtaget vores
Centralt i Ølgod ligger denne hjørneejendom opført i 2012. De to etager er opført i røde mursten med tegltag og der er grå vinduer og døre. Der hører en hyggelig fælles gårdhave til ejendommen med cykelskur, bordbænkesæt, bøgehække og smukke slyngplanter, som pryder mure og søjler. Boligerne på 1. sal er fælles om en svalegang, som om sommeren kan pyntes med lidt blomsterkrukker. Man er velkommen til at medbringe én hund eller én kat ved indflytning, men det er ikke tilladt at anskaffe sig en ny hund eller kat.
Nærområdet
- Dejligt område med oplevelser for enhverNærområdet byder på mange skønne aktiviteter, og offentlige transportmidler ligger også i gåafstand fra boligerne. Det samme gør sig gældende med afstand til indkøbsmuligheder, hvor der er mellem 500-1000 meter til nærmeste dagligvarebutik. Boligernes centrale beliggenhed er fordelagtig for børnefamilier, da der kun er 500 meter til både skoler og daginstitutioner, og samme afstand gør sig gældende, hvis man gerne vil gå til sportsaktiviteter. Der er mulighed for at gå til fodbold, håndbold eller badminton nær stadion. Weekenderne kan tilbringes ved Kvie Sø, hvor der enten kan nydes en af restaurantens skønne og kendte madpandekager, nyde badestranden eller deltage i nogle af de sociale arrangementer der afholdes ved restauranten. Er man mere til en stille og rolig gåtur, så kan man nyde den smukke natur mens man slentre gennem den nærliggende hyggelige og frodige skov.

Fleksibel udlejning
Med fleksibel udlejning kan du som boligsøgende kommer længere frem i køen, hvis du opfylder ét eller flere fleksible kriterier. Det betyder, at du kan få en bolig hurtigere, end hvis du står på den normale venteliste.

25 % af de ledige familieboliger udlejes efter nedenstående fleksible kriterier i denne boliggruppe:

1. Boligsøgende med fast arbejde i Varde, på mindst 20 timer om ugen og som bor udenfor kommunen. (skal dokumenteres med kopi af ansættelseskontrakt samt de sidste 3 lønsedler)

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.