Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Amaliegade, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

14.750,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
600,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.750,00 kr.
- Depositum
44.250,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
128 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Man får her en unik og indflytningsklar lejlighed, der egner sig helt perfekt til jer som par, jer med børn eller til jer der ønsker at dele, da der er 3 separate værelser og en stue. Der kan desuden etableres endnu et værelse, så lejligheden kan deles af op til 4 personer.

Med en facade der vender mod Søndergade og indgang i Amaliegade, finder man denne fantastiske 4-værelses lejlighed, der blev istandsat i 2017.

Lejligheden har et perfekt og detaljeret udtryk, der udspiller sig i både det rå, det stilrene og det tidsløse. Der er tænkt over detaljerne og lyset strømmer ind alle vegne.

Fra en ugeneret 3. sal finder man den første altan, og træder derefter ind i et lyst køkken-/alrum, hvor der også er god plads til at have entréafsnit. Her har man valgt et råt, men stilrent, Invita-køkken i sort, med en eksklusiv bordplade. Der er alt i integrerede hårde hvidevarer, fra Siemens.

Fra alrummet og ind i stuen, har man fra den ene væg bevaret de rå mursten, der sammen med de synlige hanebånd, giver et utrolig godt spil til alt det stilrene i lejligheden.

Badeværelset har ligeledes flotte elementer fra Invita, gulvvarme, kombineret vaske/tørremaskine, lækre fliser samt armaturer fra Grohe.

Stuen har en rigtig god størrelse og der strømmer lys ind fra både vinduerne mod gaden samt ovenlysvinduet. Herudover er der 3 gode værelser. Et af værelserne har et praktisk indbygget skab fra Invita, og et andet værelse har udgang til endnu en skøn altan.

Gennemgående i lejligheden har man flere af de rå vægge, smukke parketgulve i egetræ samt synlige hanebånd.

Der er mulighed for leje af parkeringsplads i umiddelbar nærhed.

A conto udgør 600 i a conto varme og 500 i a conto vand, pr. måned.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.