Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

9 værelses lejlighed - Oslo Plads, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

46.250,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
3.900,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
138.750,00 kr.
- Depositum
138.750,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
419 m²
Værelser
9 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
419 luksuriøse kvadratmeter med højt til loftet og walk-in closet.

Elsker I Østerbro, men kan bare ikke undvære Indre By – eller omvendt? Vil I gerne have grønne områder med højt til himlen og tog til tiden kun et minut væk? Og drømmer I om at sætte nøglen i døren til den store, super lækre lejlighed, der giver jer alt dette - og tilmed den herlige følelse af luksus hver dag? I finder den på Oslo Plads .... Til den ene side løber Dag Hammerskjolds Allé med træer og brede fortove ned til Søerne. På den anden side finder I Østerport St. og vejen til Indre By, mens Kastellet kun er en afstikker væk.

Ejendommen er bygget i palæstil og kaldes for Glacispalæet. Og det er ikke bare den fornemme facade eller det indbydende indgangsparti, der giver jer palæfornemmelsen. Herskabeligheden bliver kun forstærket, når I åbner døren og træder inden for til hele 419 luksuriøse og højloftede kvadratmeter med stukloft, skinnende sildebensparket og den dejligste udsigt over by og grønne områder. Ud mod Oslo Plads får I tre opholdsrum en suite, hvorfra der er adgang til en smuk spisestue. Lejligheden rummer desuden et stort køkken-alrum, fire værelser samt et master bedroom, et walk-in closet, et vaskerum og to lyse badeværelser og altan. Kom forbi, mærk den herskabelige atmosfære og forestil jer, hvordan I ønsker at indrette jer. Vi glæder os til at byde jer velkommen i jeres nye palæ.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.