Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Markedsvej, 9900 Frederikshavn

Økonomi *

Husleje

7.579,00 kr.

Forbrug
400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
22.738,00 kr.
- Depositum
22.738,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
136 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Admiralgaarden ligger på hjørnet af Nørregade og Markedsvej i Frederikshavn og omfatter i alt 48 boliger og tilhørende fællesfaciliteter. Bebyggelsen er opført som 2 separate bygninger. Den ene i 3 etager og den anden i 6-8 etager. Alle boliger har adgang via trappe og elevator. Mange af boligerne har en fantastisk udsigt.

Indretning: Stor entre med adgang til soveværelse med faste skabe, stort badeværelse med bruseniche hvor vaskemaskine/tørretumbler er installeret, stort køkken/alrum med alt i hvidevarer og med udgang til begge altaner. Fra stuen er der endvidere adgang til det sidste værelse med faste skabe.

Lejligheden er beliggende på 2. sal med elevator og affaldsskakt i ejendommen.

Depotrum medfølger med lejligheden, samt der kan lejes fælleshus og gæsteværelser af ejerforeningen

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.