Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Lombardigade, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

12.750,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
800,00 kr.
- Vand
400,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
38.250,00 kr.
- Depositum
38.250,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
85 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Lejligheden ligger tilbagetrukket på en sidevej til Amagerbrogade, men er yderst centralt beliggende. Der er kort afstand til metro, skoler, daginstitutioner, samt de mange indkøbsmuligheder og nærliggende cafeér og kaffebarer på Amagerbrogade. Der tager kun 10 minutter på cykel til København Centrum og midtbyens mange muligheder. Efter en kort gå tur mødes man af det rekreative Amager Strandpark, som byder på udendørsaktiviteter hele året rundt.

3 værelses lejlighed på 85 kvm. beliggende på 1. sal. Lejligheden rummer entré, køkken, soveværelse, værelse og mindre badeværelse. I lejligheden er der installeret flg. hårde hvidevarer; komfur, køle-/fryseskab og emhætte. Køkkenelementerne er fra Invita, holdt i hvidt med grå laminat bordplade. Der er lyse trægulve i hele lejligheden. Badeværelset er holdt i grå og hvide nuancer. Lejligheden fremstår ved overdragelsen nyistandsat. Ejendommen har energimærke, og kategori er energimærke D - energimærke kan rekvireres hos udlejer og udleveres ved indgåelse af lejekontrakt.

Bemærk

3 måneders depositum 3 måneders forudbetalt leje Husdyr ikke tilladt

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.