Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Stor 4 værelses lejlighed med terrasse - Ved Store Dyrehave, Hillerød

Økonomi *

Husleje

16.451,87 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
330,00 kr.
- Vand
690,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
16.266,67 kr.
- Depositum
48.800,01 kr.

Detaljer *

Størrelse
128 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. januar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden indeholder entre, mindre badeværelse, 2 værelser samt stue og køkken. Fra stuen er der udgang til lejlighedens terrasse. Endvidere separatnforældresoveafdeling med walk-in-closet og badeværelse.

Flot toetagers ejendom bygget i 1998 og 2005 med 264 lejligheder fordelt på 2-5 værelser fra 78 til 141 kvm. Ejendommen har aflåst parkeringskælder og alle trapperum er udstyret med elevator. Til ejendommen er der desuden opført en selvstændig bygning, som indeholder ejendomskontor, faciliteter til ejendomsfunktionæren samt fælleshus forbeholdt ejendommens beboere.

Husdyr er tilladt efter aftale - dog ikke kamphunde. Ejendommen er beliggende i et smukt naturområde ved Skovledet i den østlige del af Hillerød med direkte adgang til Præstevang Skov og Store Dyrehave. Der er gode transportmuligheder ved ejendommen, som ligger tæt ved offentlige transportmidler og motorvejsnettet.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.