Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Gl. Industrivej, 9490 Pandrup

Økonomi *

Husleje

7.329,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
22.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
103 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Det betyder også, at du kan nøjes med at stå på venteliste ét sted, hvis du vil bo i Aalborg og omegn.

Dejlig boligafdeling, hvor der lægges vægt på det sociale samvær.

Afdelingen ligger i den nordlige del af Pandrup ca. 5 min. gang fra indkøb og ca. 10 min. kørsel til det skønne Vesterhav med mange muligheder for naturoplevelser.

Afdelingen er fra 1999.
Bygningerne er vandskurede teglmure med eternittag samt plasticvinduer.
De indvendige vægge er vandskurede.
Gulvene er bøgeparket. I køkken og bad er der klinker på gulvet og gulvvarme i badeværelset samt forberedt installation til vaskemaskine.
Der er hvidt elementkøkken, komfur samt emhætte.

Boligerne er beliggende hhv. i stueplan og 1. sal. Der er elevator i afdelingen. Boligerne i stueplan har have og flisebelagt terrasse. Boligerne på 1. sal har altan.

I afdelingen er der fælles terrasse, som flittigt bliver benyttet til fællesarrangementer for afdelingens beboere til f.eks. grill hygge.
I vinterhalvåret flyttes de sociale arrangementer, som blandt andet består af fællesspisning, op i et dejligt fællesrum som også bliver brugt af afdelingens beboere til deres private arrangementer.

Afdelingen er kendt for dens tryghed blandt andet pga. hoveddøren låses hver aften kl. 21.00.
Der betales a´conto varme sammen med huslejen.
Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.