Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Torvegade, 6800 Varde

Økonomi *

Husleje

5.757,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
74 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2018
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne på Torvegade- Skønne boliger nær centrumBoligerne er alle lyse og har massive trægulve. Stuerne er indrettet med store vinduespartier, og i alle lejemålene er der indbyggede skabe og eget kælderrum, så der er masser af opbevaringsplads. Køkkenerne varierer indretningsmæssigt, men der hører både komfur og emhætte til alle boligerne. Stort set alle boligerne har lukkede køkkener, men få lejemål på 3. sal på Torvegade er indrettet med køkkenalrum. Alle køkkenerne har fint med skabsplads og der er plads til at have et lille cafebord og stole stående derude. Badeværelserne er også indrettet i lyse nuancer, og selvom størrelsen af badeværelserne varierer, så er der et vindue, et bruseområde samt plads til et toiletskab på alle badeværelserne. Fra boligerne er der udsigt ned til den aktive havn fra deres altaner. Størstedelen af boligerne har en almindelig altan, dog er nogle få kun opført med fransk altan. Forbrug: Vand og varme opkræves som månedlige aconto beløb og el afregnes direkte med forsyningsselskabet.

Nærområdet- Flot naturområde lige ved hånden Der er gode offentlige transportmuligheder nær boligerne, da både bus og tog ligger i gåafstand fra boligerne. Indkøbsmuligheder er der også masser af, og nærmeste dagligvarebutik ligger blot 1 km. fra etagebyggerierne. Nær boligerne ligger Nationalpark Vadehavet og følger man det nærliggende stisystem så bliver man ført langs Varde Å og gennem den skønne eng og pragtfulde natur. Tager man derimod det stisystem som ligger nær Byparken blot 800 meter fra boligerne, så bliver man ført gennem byen og kan nyde variationen af de små hyggelige huse. Både skoler, daginstitutioner og sportsaktiviteter ligger også blot 1-2,5 km. fra boligerne, og endnu tættere på boligerne finder man sociale aktiviteter for enhver. Der er kun 500 meter til både kirke, biograf, galleri og museum, og er man til koncerter så ligger der koncertsteder under 1 km. fra boligerne.

Fleksibel udlejning:25 % af familieboliger udlejes efter fleksible kriterier. Personer der har arbejdsplads i kommunen men bor udenfor kommunegrænsen og har fast arbejde med mindst 20 timer ugentligt i Varde kommune. Prøvetiden skal være udløbet. Vikariater samt tidsbegrænset ansættelse tæller ikke. Skal dokumenteres med kopi af ansættelseskontrakt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.