Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Finderupvej, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

8.750,00 kr.

Forbrug
700,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.750,00 kr.
- Depositum
26.250,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
70 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Med super god beliggenhed med indkøb og offentlig transport lige ved døren og i cykelafstand til centrum kan vi tilbyde denne dejlige store 2 værelses lejlighed. Lejligheden er beliggende i flot nyere arkitektegnet ejendom. Lejligheden indeholder entré med skabe. Dejligt soveværelse med direkte adgang til lækkert badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Køkken med opvaskemaskine og i delvis åben forbindelse med opholdsstuen. Fra stuen er der udgang til stor lækker altan.
Envidere byder ejendommen på store fællesarealer med både græs og fælles terrasseområder. Der er elevator i ejendommen og pulterrum i kælderen.
En super lækker lejlighed for den enlige eller det unge par.
OBS! Billederne er fra et andet lejemål.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.