Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3-værelses lejlighed i København SV

Økonomi *

Husleje

12.748,92 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
345,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
12.748,92 kr.
- Depositum
38.246,76 kr.

Detaljer *

Størrelse
92 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
ligger perfekt tæt på by og bebyggelsen ligger direkte på kajen, kun få minutters kørsel fra centrum. Der er vandudsigt fra hver eneste bolig. Fælles for alle boliger er, at vinduespartierne er store, lejlighederne er lyse, og med god udsigt. Alle lejligheder har egetræsgulve, funktionelle køkken-alrum med hvide elementer med indbygningshårdehvidevarer og sorte granit bordplader og lækre badeværelser af særlig god kvalitet. Ligeledes er der i næsten alle boliger enten en til to store altaner med plads til masser af planter i krukker. I stueetagen har hver lejlighed egen terrasse og have, hvor man kan nyde udendørs måltider på lune aftener og sommerdage i egen liggestol. Lejlighederne varierer i størrelse, hvilket gør dem interessante både for børnefamilien, der har behov har et ekstra værelse, og for familien med voksne børn, der har behov for at downsize.

Bemærk

Boligen overtages vel vedligeholdt.  Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering Kunder hos PFA har fortrinsret til boligen. Hvis du har et tilhørsforhold til PFA, skal du oplyse os dit kundenummer inde på annoncen. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig. Vi gør opmærksom på, at det kun er tilladt at bo alene med eller uden børn, 2 voksne, eller et par med et eller flere børn. Ejeren af boligen tillader ikke bofællesskab.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.