Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Else Alfelts Vej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

18.750,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
950,00 kr.
- Vand
450,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
56.250,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
133 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejlighederne fordeler sig på mellem 2-5 rummelige værelser. Den nøje overvejede rumfordeling gør lejlighederne lette og praktiske at indrette uanset om der ønskes børneværelser, gæsteværelser eller et hjemmekontor. Hele området omkring Cobrahaven er en oase for det moderne bymenneske der holder af frisk luft og god plads. De åbne vidder omkring Kalvebod Fælled kan nydes fra ejendommens syd- og vestvendte lejligheder, imens de nord- og østvendte har udsigt mod Ørestads Syds arkitektoniske perler og det charmerende og frodige gademiljø. Der etablereS legeplads for de mindste og grønne områder hvor ejendommens beboere uforstyrret kan nyde hinandens eller eget selskab.

I CobraHaven ønsker vi at skabe de bedste vilkår for samvær, og giver derfor mulighed for leje af fælleslokale med storkøkken og overnatningsmuligheder for op til fire gæster, så intet behøver afholde vore lejere fra at samle familie og venner til en hyggelig stund. Der tilbydes derudover leje af p-plads i kælderen, hvorfra der er direkte indgang til opgangenes elevatorer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.