Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Roomie søges

Økonomi *

Husleje

3.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
3.500,00 kr.
- Depositum
10.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
12 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Da min roomie skal flytte, søger jeg en ny roomie til min 3-værelses lejlighed i Aalborg midtby. Lejligheden er 70 kvm, og ligger på 3. sal. I kælderen er der vaskemaskine og tørretumbler samt et lille kælderrum, og i baggården er der bord-bænke sæt og cykelparkering. Selve lejligheden består af køkken, bad og stue, som vi deler, samt to værelser. Værelset, som udlejes er ca. 12 kvm, lyst og med indbygget skab.
Den månedlige husleje er på 3050 kr, inkluderet varme og vand uden boligstøtte, som indtil nu har været omkring 450 kr. pr. måned pr. person, og derudover forsikring på omkring 700 kr. årligt pr. person, og internet, som er 110 kr. pr. person pr. måned. Depositummet er 14.000 kr. inkl. første måneds husleje. Værelset er klar til overtagelse 1. december.
Jeg er selv 22 år gammel, og studerer til jordemoder på 3. semester på UCN, mens min fritid går med fitness, et mindre studiejob, venner og familie. Jeg sætter pris på, at det skal være et hjem for os begge, så vi hjælper hinanden med de huslige opgaver, og kan lave ting sammen i og uden for lejligheden, da det primært er det sociale samvær, der er årsag til, at jeg ønsker en roomie, men der skal selvfølgelig også være respekt for en lukket dør eller besøg udefra. Denne tilgang forventer jeg også til min roomie, mens yderligere krav er, at du er studerende og i starten af 20'erne.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Aalborg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Aalborg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.